Ismaskine test – find din næste ismaskine

Er du i tvivl om, hvilken ismaskine du skal vælge næste gang? Vi har her valgt en række parametre ud, som du skal huske at tage med i mente, når du køber en ny ismaskine.

1. Med eller uden kompressor

Som regel inddeler man ismaskiner i to forskellige kategorier. PÅ den ene side, er der dem uden kompressor – på den anden side dem med. Forskellen på en ismaskine med og uden kompressor er primært den hastighed, hvormed man kan lave isen. Mens der i en ismaskine med kompressor sider en kompressor til at køle isen ned, mens du laver den, sidder der i andre ismaskiner blot en skål med et køleelement. Dette køleelement.gør det muligt at lave is i maskinen. Dog kræver det, at du på forhånd har puttet køleelementet i fryseren.

Det er her fordelen ved at købe en ismaskine med kompressor kommer ind. Med den kan du nemlig sørge for at isen kan blive lavet mens du tilbereder den. Det gør det selvfølgelig langt mere effektivt.

2. Kvalitet eller discount?

Der findes mange forskellige ismaskiner. Når du laver en ismaskine test, skal du huske at det ikke kun handler om de hårde specs men også om mærket.
Netop derfor, har vi valgt denne philips ismaskine ud. DU kan se en video med den herunder:

Du kan læse mere om den her: http://www.dinismaskine.dk/philips-ismaskine-hr2304-ismaskine-test/

 

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>